Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

zik.ua

Четвер, 26 вересня 2013, 12:59

Сьогодні у Львові вшанували пам’ять В’ячеслава Секретарюка

Сьогодні, 26 вересня, у Львові вшанували пам’ять громадського та політичного діяча В’ячеслава Секретарюка, який у 1975-1987 роках очолював виконком Львівської міськради. На Личаківському кладовищі відбудеться громадська панахида.

Як повідомили організатори заходу, сьогодні, 26 вересня виповнилося 75 років з дня народження В’ячеслава Секретарюка – відомого громадського і політичного діяча, багаторічного мера і партійного лідера Львова у 1970-80 рр. У 1995-2004 роках очолював Фонд регіональних соціально-політичних та економічних досліджень «Злука», у 1997-2004 роках був начальником Західноукраїнського філіалу держпідприємства «Укробронсервіс».

«Львів’янам він запам’ятався як талановитий керівник, блискучий організатор, якому під силу було будь-яке завдання, справедлива, доброзичлива і надзвичайно скромна людина, готова прийти на допомогу кожному, хто її потребує.

Під безпосереднім керівництвом В’ячеслава Секретарюка фактично було збудоване нове місто в місті – зросли нові житлові комплекси на Майорівці, Левандівці, у Рудно, на карті міста з’явився Сихівський житловий масив, внаслідок чого житловий фонд Львова збільшився вдвічі, тисячі львів’ян були виселені з підвалів та напівпідвалів, сотні тисяч отримали нові затишні квартири у новобудовах», – йдеться у повідомленні.

До слова, на вшануванні пам'яті Секретарюка був присутній голова ЛОО Партії регіонів Петро Писарчук.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.