Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Мистецтво

demo-new.city-adm.lviv.ua

Четвер, 26 вересня 2013, 17:28

Музей народної архітектури і побуту отримав нового директора

Новим директором Музею народної архітектури і побуту (Шевченківського гаю) був обраний начальник управління, державний адміністратор управління «Дозвільний офіс» Львівської міської ради Роман Назаровець.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Роман Назаровець отримав контракт з музеєм терміном на 2 роки.

«Ми вже інформували про процедуру відбору кандидатів на цю посаду. Згідно з цією процедурою, подалися двоє кандидатів, одним з яких був Роман Назаровець, іншим був пан Юрій Сілецький. Після проведених публічних презентацій та співбесід, ми прийняли рішення призначити пана Романа Назаровця на посаду директора Музею народної архітектури і побуту на контракт терміном на два роки.», - повідомила Ірина Подоляк, начальник управління культури ЛМР.

За словами начальника управління культури ЛМР, в Музеї народної архітектури і побуту є досить непроста ситуація із внутрішнім менеджментом.

"Склалось так, що попередній директор усі процеси пов’язані з будь-якими проектами, які реалізовував музей, і йдеться не тільки про міжнародні проекти, але і про реставрацію будівель, використання бюджетних коштів, які ми щорічно закладаємо на реставрацію чи виготовлення проектно-кошторисної документації, всі ці проекти колишній директор замкнув на собі. Є великий вузол проблем, які директор повинен буде розв’язувати вже відразу. Там немає жодної людини, яка володіє будь-якою іноземною мовою. Тоді виникає запитання: як можна в такій ситуації якісно і фахово провадити міжнародні проекти? Новопризначений директор повинен буде всі ці виклики прийняти, він повинен буде делегувати повноваження, слідкувати за їх виконанням.», - додала Ірина.

Нагадаємо, що на посаду нового директора Музею народної архітектри також претендував кандидат історичних наук Юрій Сілецький. Відбір кандидатів провело управління культури ЛМР.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.