Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

ПАТ "Львівобленерго"

Четвер, 26 вересня 2013, 17:57

"Львівобленерго" оновило парк автомобілів оперативно-виїзних бригад сучасними позашляховиками

Цього місяця ПАТ "Львівобленерго" оновило парк автотранспорту  оперативно-виїзних бригад, які обслуговують споживачів міста Львова, сучасними автомобілями марки "Mitsubishi L-200".

Про це Варіантам повідомила прес-служба ПАТ "Львівобленерго".

Це перший крок у забезпеченні оперативно-виїзних бригад ПАТ „Львівобленерго” новим автотранспортом.

Нові автомобілі укомплектовані необхідним сучасним обладнанням для роботи працівників Товариства, мають високу прохідність, що підвищить мобільність та оперативність виконання аварійно-ремонтних робіт, зокрема при складних погодних умовах. Окрім того, авто обладнане двома акумуляторними батареями, що  забезпечує заведення мотору у холодну пору року.

Ззовні машини брендовані корпоративною символікою ПАТ “Львівобленерго”. На авто вказані телефони, за якими можна звернутися і отримати інформацію у разі виникнення питань, пов’язаних із діяльністю ПАТ “Львівобленерго”: (032) 239-24-55, (032) 239-20-05 та (032) 15-68, а також розміщено адресу корпоративного сайту Товариства — www.loe.lviv.ua.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.