Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

manpilez.wordpress.com

П'ятниця, 27 вересня 2013, 11:00

Італійські виробники продуктів відкриють у Львові першу в Україні гуртівню мережі “Food Italia”

Львів стане першим містом в Україні, де в рамках проекту “Food  Italia” відкриється гуртівня італійських продуктів, що реалізовуватимуться за цінами виробників.

Про це Варіантам повідомила секретар президента Торгово-промислової палати Італії в Україні Анастасія Цюпик.

26 вересня у Львові відбулася презентація проекту “Food  Italia”. Проект реалізовується Торгово-промисловою палатою Італії в Україні за сприяння міністерства економічного розвитку цієї країни.

«Метою проекту «Food  Italia» є надати можливість українським рестораторам, власникам магазинів та просто громадянам купувати якісні італійські продукти харчування, а італійським виробникам – увійти на український ринок легально, а не завдяки послугам контрабандистів», - розповів на презентації президент Торгово-промислової палати Італії в Україні Мауріціо Карневалі.

До участі у проекті залучені відомі італійські компанії, передусім продуценти вина, кави та ін. «Food  Italia» згодом буде представлена у всіх найбільших містах України.

У Львові свої вироби презентували виробники з італійської провінції П’ємонт: винороб Джованні Сардо ( торгівельна марка «Сардо») та виробник кави  Пауло Фантіно   (торгівельна марка «Фантіно»).







 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.