Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Во "Свобода"

П'ятниця, 27 вересня 2013, 14:57

У Львові Михальчишин і компанія пікетували суд, який оштрафував Фаріон на 20 тис грн

Сьогодні, 27 вересня, у Львові нардепи від ВО «Свобода» Андрій Міщенко та Юрій Михальчишин спільно з активістами Львівської міської організації ВО «Свобода» пікетували Шевченківський районний суд Львова у зв’язку з рішенням у справі за позовом комуніста О. Зубчевського проти Ірини Фаріон.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

На пікеті виступили нардепи ВО «Свобода» Андрій Міщенко та Юрій Михальчишин, які закликали львів’ян не бути байдужими до несправедливості, яка, на думку, свободівців правиться над всіма українцями.

«Сьогодні в Україні коїться розправа не над Іриною Фаріон на догоду Комуністичній партії України. Сьогодні судять кожного з нас: і тих хто тут стоїть, і тих хто вважає, що його не стосується ця справа. Засудили сьогодні за одне слово правди людину, яка роками бориться за те, щоб повернути Україну українцям», зазначив нардеп ВО «Свобода» Юрій Михальчишин.

Також нардеп ВО «Свобода» Андрій Міщенко закликав зробити із судді Ковальчука «живого трупа».

«Ми маємо зробити все, щоб його колеги не давали йому руки і не тиснули його потиском, який буде підтримувати його. Щоб однокласники уникали його товариства і львів’яни знали його в лице і тоді ми зробимо усе, щоб він у Львові був живим трупом», закликав Міщенко.

Нагадаємо, народий депутат член фракції КПУ Олександр Зубчевський подав заяву в суд на Ірину Фаріон, яка назвала Зубчевського «виродком». Cуд Шевченківного району Львова частково задовільнив позов. За рішенням суду Ірина Фаріон повинна виплатити Олександру Зубчевському 20 тис. грн.

ФОТО

ВІДЕО

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.