Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

kolo.poltava.ua

Середа, 23 травня 2012, 10:25

На Львівщині у Місткові помічник депутата Андрусишина переміг у тендері, хоча були й вигідніші пропозиції

Містківська сільрада Пустомитівського району Львівської області за результатами тендеру уклала угоду на реконструкцію незавершеного будівництва спортзалу з допоміжними приміщеннями школи під дитячий садок за 2, 83 мільйона гривень із ТОВ «Єврооснова», співвласником якого є помічник депутатата Львіьскої обласної ради Романа Андрусишина. Хоча у тендері брала участь і компанія, ТОВ «Дельта буд», яка пропонувала нижчу ціну – 2.7 мільйона гривень.

Однак дешевша пропозиція була відхилена. Конкурсний комітет завважив, що компанія не надала не копії технічних паспортів на всі механізми, що зазначені у довідці про обладнання та перебувають у розпорядженні учасника. Представник від учасника зазначив, що документація конкурсних торгів не містить чітких вимог щодо надання копій технічних паспортів на обладнання, у разі, якщо обладнання орендоване. Після цього конкурсний комітет знайшов інші підстави для відхилення – учасник не надав копію штатного розпису і надав копію ліцензії на будівельну діяльність з додатком, в якому вказані види робіт на які претендує учасник.

Роботи потрібно виконати до кінця 2013 року.

Засновниками ТОВ «Єврооснова» є Руслан Лотоцький, Тарас Ціж, Юрій Романюк та Ігор Хміль, відомий як помічник депутата Львівради Романа Андрусишина (УНП), який входить до постійної комісії архітектури, містобудування та охорони історичного середовища. Також Хміль відомий як відповідальний за проведення тендерів комунального підприємства Львівської облради «Управління капітального будівництва».

 

Джерело "Наші гроші"

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.