Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Комуналка

ye.ua

П'ятниця, 27 вересня 2013, 17:12

Опалювальний сезон у Львові розпочнеться наступного тижня ? для освітніх та медичних закладів

30 вересня у місті розпочнеться опалювальний сезон для закладів освіти та медицини.

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий, передає прес-служба Львівської міськради. 

«Зараз температура є не зовсім такою, як би хотілось. Тому з понеділка починаємо подавати тепло у наші заклади освіти та заклади охорони здоров’я. І з 1 жовтня розпочнемо подачу тепла до житлових будинків. Але це буде поступовий процес, за один день ми цього не зробимо. Впродовж 1-3 жовтня усі будинки мають бути з теплом. Якщо ж стане тепліше, бо обіцяють ще «бабине літо», то ми опалення виключимо, щоб люди не платили зайві кошти. Але зараз є потреба включити опалення, адже є маленькі діти, старші люди – їм має бути тепло», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

За інформацією ЛМКП «Львівтеплоенерго», на сьогодні на основі відповідних звернень опалення уже подають до Обласної клінічної лікарні на вул. Чернігівській, 7, до оранжерейно-тепличного комплексу ЛНУ ім. І.Франка на вул. Черемшини, 44, до Державного комунального будинку дитини №1 на вул. Комаринця, 2а та до  санаторної школи-інтернату №1 на вул. Остроградських, 1, міської лікарні швидкої допомоги, вул.Миколайчука, до комунальної дитячої клінічної лікарні, вул.П.Орлика, 4, до  Міського комунального клінічного пологового будинку №1, вул. Мечнікова, 8. Також до кінця дня тепло отримає Комунальна 8-ма міська клінічна лікарні, вул.Навроцького, 23.

Нагадаємо, опалювальний сезон для житлових будинків розпочнеться раніше, якщо впродовж 3 діб температура не перевищить 8°С.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.