Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

Субота, 28 вересня 2013, 15:09

На ТВК "Південний" відкрили боксерський зал імені Андрія Котельника (ФОТО)

Сьогодні, 28 вересня, на ТВК "Південний" відбулося урочисте відкриття боксерського залу імені Олімпійського чемпіона Андрія Котельника.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Андрій Котельник подякував Петру Писарчуку за підтримку боксерського залу. Адже відкриття боксерської школи стало можливим завдяки підтримці голови Львівської обласної організації Партії регіонів Петра Писарчука.

У Боксерській школі діти навчатимуться безкоштовно, а тренуватимуть їх відомі боксери. Відтак юних львів’ян запрошують займатись спортом на «Південному».

На відкритті гостей була присутня олімпійська чемпіонка Яна Шемякіна, тренер Котельника Дмитро Сосновський та багато інших відомих у спортивному світі людей.

Після посвящення приміщення розпочалася боксерся зустріч між збірною України та Польщі на Європейській площі "Південному".

Нагадаємо, що Андрій Котельник повідомив про відкриття дитячої школи свого імені ще весною цього року, коли турнір з боксі на призи Андрія Котельника визнали найкращим в Україні.

Автор: Віктор Маленчак. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.