Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

city.kharkov.ua

Понеділок, 30 вересня 2013, 10:03

Центр надання адміністративних послуг міськради тимчасово переїхав

Від сьогодні, 30 вересня, Центр надання адміністративних послуг зЛЬвівської міської ради змінив приміщення, у зв’язку з проведенням ремонтних робіт.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«Ми нарешті можемо розпочати сьогодні ремонти в Центрі надання адміністративних послуг. Цього року ми маємо субвенцію з державного бюджету. І починаємо низку ремонтних робіт, які будуть полягати у покращенні і підвищенні рівня комфорту перебування тут мешканців Львова.

Вхід в Центр буде тепер з центрального входу. Ми розмістили певне ознакування, тому можна буде легко зорієнтуватись. Сам центр буде знаходитись у меншому приміщенні - це кабінет 115 на першому поверсі міської ради. Видача результатів адміністративної послуги, тобто готових документів, буде відбуватись в кабінеті 121, тобто заходити в центральний вхід і повернути ліворуч. Будемо працювати в тому ж графіку, з 8 до 19 години без обідньої перерви. Ніяких змін не плануємо, єдине – це змінимо трішечки приміщення. Воно буде трошки меншим, але мусимо ці два місця перетерпіти», - сказала Валентина Бартошик, начальник адміністративно-господарського управління.

Відтак, надання консультацій, реєстрація звернень, запис на прийом до посадовців та до міського голови тимчасово здійснюватиметься у 115 кабінеті (центральний вхід в Ратушу, 1 поверх, праворуч). Водночас видача результатів адміністративних послуг (готових документів) відбуватиметься у 121 кабінеті (центральний вхід в Ратушу, 1 поверх, ліворуч).

Реєстрація поштової кореспонденції, а також документів від органів державної влади і надалі здійснюватиметься в 121 кімнаті.

У випадку виникнення додаткових запитань, просимо звертатися на інформаційну довідку міської ради за телефоном 297-57-95.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.