Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

galychyna.info

Понеділок, 30 вересня 2013, 17:58

Завтра у Львові стартує Екуменічний соціальний тиждень

Завтра у Львові відкриється VI Екуменічний соціальний тиждень. Його тема - «Відмінності і повага».

Про це повідомляють організатори  заходу.

На відкритті виступлять Архиєпископ Томас Едвард Ґалліксон, Апостольський нунцій, Ерхард Бусек, віце-канцлер Австрії (1991-1995), Вольф Дітріх Хайм, Посол Австрії в Україні, Ерік Тосаті, радник з питань культури та співробітництва Посольства Франції в Україні, Яап ван дер Сар, фахівець в сфері освіти, організація Ойкос, Нідерланди та інші.

У програмі тижня - відкриття фотовиставки "Народ книги", презентація книги Антуана Аржаковського "Очікуючи на Всеправославний собор", круглий стіл "Міжконфесійний діалог: між пошуком єдності та захистом цінностей", круглий стіл "Відмінності та Повага: самореалізація уразливих груп населення".

Також під час 6-го ЕСТ для працівників соціальної сфери буде проведений майстер-клас «Балінтовська група». ЕСТ передбачає візити в соціальні організації, зокрема у майстерню спільноти «Лярш-Ковчег» та Центр інтегральної опіки для жінок у кризових ситуаціях. У молодіжний день проводитиметься тренінгова сесія «Міжнародна молодіжна співпраця у сфері неформальної освіти». Молодь матиме можливість зустрітися у дусі Тезе. А в останній день ЕСТ заплановано виставку-ярмарок соціальних організацій.

VI Екуменічний соціальний тиждень триватиме до 5 жовтня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.