Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

Середа, 2 жовтня 2013, 16:28

На депутатів Львівської облради тиснуть, аби вони "дали добро" сланцевій угоді, – Сех

Львівська ОДА тисне на депутатів Львівської облради, аби вони підтримали проект угоди про розподіл вуглеводнів на території Олеської площі завтра, 3 жовтня, на сесії Львівської облради.  

Про це сьогодні, на громадських слуханнях про видобуток вуглеводнів на території Олеської площі повідомила народний депутат від ВО "Свобода" Ірина Сех.

Вона наголосила, що тиском на депутатів займається заступник голови Львівської облдержадміністрації Василь Бахмацький, який раніше працював у Службі безпеки України.

"Вчора було зібрано 59 підписів. Депутатів кликали, показували, що мають на них і депутати підписували", сказала Сех.

Нардеп, проте, не уточнила, про яких саме депутатів йдеться.

На запитання, чи є серед цих депутатів представники "Свободи" депутатка відповіла:

"Сподіваюся, що все буде добре".

Вона додала, що завтра, 3 жовтня, на сесії Львівської облради розглядатиметься проект угоди. Ініціатором розгляду проекту угоди, за словами Сех, став голова фракції ПППУ у Львівській облраді Михайло Дзюдзь. Останній, наголосила депутатка, зробив це поза нормами регламенту.

Нагадаємо, раніше в коментарі Варіантам голова постійної комісії з питань депутатської етики та регламенту облради Михайло Барбара говорив, що проект угоди не можуть винести на найближче засідання сесії облради, позаяк це буде порушенням регламенту. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.