Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Середа, 23 травня 2012, 12:30

У Харкові результати матчів Євро-2012 передбачатиме тхір

У Харкові результати матчів Євро-2012 передбачатиме тхір, якого привозитимуть у дні матчів до фан-зони.

«Тваринку спеціально вирощували для цього відповідального завдання, зараз він живе в зоопарку. У дні матчів тхора привозитимуть до фан-зони, де перед ним поставлять дві миски з кормом, позначені прапорцями країн-учасниць матчу. Найбільш вірогідною переможницею вважатиметься та команда, з чиєї годівниці тваринка почне їсти раніше. Організатори обіцяють, що кожен приїзд тхора буде обставлено як появу цієї зірки. Кажуть, що від зоопарку через площу його везтимуть у лімузині», - розповіли у прес-службі оператора фан-зони.

«Сумською площею пройдуть святкові колони юнацьких спортивних шкіл. Гостей розважатимуть аніматори на ходулях і великі ляльки. Ворота фан-зони будуть урочисто відкриті. У день відкриття на площі виступить група ТНМК, заплановані також світлове 3D-шоу і феєрверк», - повідомили в прес-службі оператори фан-зони.

Як повідомлялося, провісником київської фан-зони Євро-2012 стане хряк-віщун, який щодня о 16.00 передбачатиме результат майбутнього матчу.

А у Польщі передбачати результати матчів Євро-2012 буде слониха Чітта з Краківського зоопарку.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.