Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Транспорт

transkarpatia.net

Четвер, 3 жовтня 2013, 10:51

Для поїздки з пересадкою Укрзалізниця ввела єдиний квиток

З 1 жовтня 2013 Укрзалізниця ввела можливість оформляти поїздку з однією пересадкою на одному бланку.

Про це інформує прес-центр Укрзалізниці.

Як йдеться в повідомленні, вибираючи такий варіант оформлення квитка , пасажири зможуть заощадити свої кошти.

Таким чином , додають в Укрзалізниці, пасажири залізничного транспорту при купівлі одного квитка на поїздку з пересадкою платитимуть вартість проїзду і один комісійний збір - 12,5 грн.

Пропозиція діє на потяги внутрішнього сполучення формуванням всіх залізниць України. Наприклад, якщо пасажир планує поїздку з Донецька до Львова з пересадкою в Києві, то він може оформити два квитки на одному бланку.

При оформленні проїзного документа на одному бланку з пересадкою, квитковий касир зобов'язаний узгодити з пасажиром інтервал між часом прибуття поїзда і час його відправлення зі станції, де здійснюватиметься пересадка.

Крім цього, пересадка на інший потяг повинна бути здійснена не пізніше 10 днів після прибуття пасажира на станцію пересадки.

Слід підкреслити і той факт , що повернути квитки , які були оформлені на одному бланку , пасажири зможуть на загальних умовах. Гроші повертатимуть за кожну не відбулася поїздку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.