Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Середа, 23 травня 2012, 13:02

Колектив ТВК «Південний» висловлює співчуття у зв'язку із загибеллю Бориса Возницького

Колектив торгово-виробничого комплексу «Південний» висловлює співчуття у зв'язку із загибеллю Героя України, директора Львівської національної галереї мистецтв Бориса Возницького.

Не описати словами той біль і жаль, який ми відчуваємо у зв'язку із трагічною загибеллю справжнього Героя України. Ніжне, ласкаве весняне сонце зігріло руки, освітило обличчя останній раз. Останній раз пронизливий крик ластівки розпочав ранок.

На превеликий жаль, сьогодні яблуневим цвітом осипалось життя Героя України, мистецтвознавця, директора Львівської галереї мистецтв, академіка Української академії мистецтв, лауреата Національної премії імені Тараса Шевченка, заслуженого працівника культури України та Польщі, президента Українського національного комітету Міжнародної ради музеїв (ICOM), доктора honoris causa Бориса Григоровича Возницького.

Людини непросто непересічної чи харизматичної, а Людини палаючої, Людини діла, Людини – Велета.

Чи можливо сумом передати всю глибину втрати? Сиротами залишились реалізовані та ще тільки задумані проекти Бориса Григоровича.

Не описати словами той біль і жаль, який відчуває сьогодні кожен свідомий українець у зв'язку із трагічною загибеллю справжнього Героя України.

Та все ж віримо, що приклад, запал та натхненна праця, той рівень, на якому працював Борис Григорович, не понизиться його наступниками. Бо це необхідно не лише пам'яткам архітектури чи мистецьким цінностям, це необхідно нам з Вами, це необхідно Львівщині, це необхідно Україні.

Героїчним може бути вчинок, героями часто вважають когось з огляду епохи чи часу, а Борис Григорович був і залишиться Героєм України, бо його героїзм - це Його життя, Його справа, Його мука і Його успіхи.

Вічная пам'ять воістину Герою України Борису Возницькому.

З глибоким жалем і співчуттям, колектив ТВК «Південний».

Нагадаємо, сьогодні вночі загинув директор Львівської галереї мистецтв Борис Возницький.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.