Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

pravo-znaty.org.ua

П'ятниця, 4 жовтня 2013, 14:40

Завтра офіційно відкриватимуть оновлений дитячий майданчик на Хмельницького

В суботу, 5 жовтня, о 12.00 год. відбудеться офіційне відкриття дитячого майданчика на вул. Богдана Хмельницького, 66-72, який був оновлений в рамках проекту «Ревіталізація Підзамче».

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради. 

Основні реалізатори проекту – Інститут міста (Львів) та Інститут розвитку міст (Краків) прагнули якомога ширше залучити громадськість – як мешканців Підзамче, так і людей, яким просто не байдужий стан цього львівського району.

По допомогу в проектуванні майбутнього вигляду дитячого майданчика звернулися до архітекторів громадської ініціативи Lypneva.com, які залюбки долучились своїм креативним рішенням до відновлення дитячого майданчика.
В межах району мало місць для того, щоб мешканці могли займатися ігровими видами спорту або ж активним відпочинком.

Цей факт був взятий до уваги під час розробки проекту, тому, після проведення робіт, дитячий майданчик перетворився на повноцінне місце відпочинку не лише для дітей, а й для підлітків та дорослих.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.