Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

sfw.so

П'ятниця, 4 жовтня 2013, 17:16

На вихідних Львів прийме Відкритий Чемпіонат України з алтимату

5-6 жовтня у Львові пройде  Відкритий Чемпіонат України з алтимату серед змішаних команд, в якому візьмуть участь 5 українських та одна білоруська команда.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У чемпіонаті візьмуть участь 6 команд зі Львова, Івано-Франківська, Луцька, Києва, Харкова та Бреста. Змагання проходитимуть на стадіоні Сільмаш в суботу з 10 ранку до 7 вечора і в неділю з 9 ранку до 4 години дня. Відкриття змагань в суботу о 10 ранку.

Довідка: алтимат – це командний неконтактний вид спорту з літаючим диском (літаючою тарілкою). Гра ведеться двома командами  у прямокутному полі з зонами на кінцях, як в американському футболі. Ціль - пасами провести диск через ігрове поле до зони суперника, де його мусить зловити один з гравців команди. Команда в обороні намагається збити або перехопити пас, щоб перейти в атаку.

Відмінна особливість  алтимату – відсутність арбітрів. Усі  спори вирішуються самими гравцями з огляду на «дух гри» – фундаментальну філософію алтимату, в основі якої лежить чесність та повага до суперника.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.