Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

chudovo.org

П'ятниця, 4 жовтня 2013, 17:33

Польський режисер запрошує всіх львів'ян взяти участь у зйомках фільму про Львів

Польський режисер Гжегож Корчак запрошує львів'ян стати частинкою фільму «Запах Львова», зйомки якого відбуватимуться 8 та 9 жовтня з 06:00 до 18:00 год біля Палацу мистецтв.

Фільм покажуть 14 жовтня в Палаці мистецтв у рамках міжнародного проекту Art Meetings.

«Я хочу мати в кадрі кожного мешканця Львова: молодого та старого, бідного та багатого, у щоденному вбранні, робочому чи святковому. Сердечно запрошуємо кожного, хто хоче залишити свій слід на картках історії і залишити себе в кінострічці. Кожен матиме 20 секунд на автопрезентацію. Можна просто стояти або робити те, що на душі. Можна щось принести, можна прийти з родиною, з улюбленою твариною, принести випічку домашнього приготування, якою ви пишаєтесь. Запрошуємо до креативного мислення і відваги», - каже режисер Гжегож Корчак.

Організаційна зустріч (попередження не обов’язкове) відбудеться 5 жовтня о 18:00 год в кінозалі Львівського палацу мистецтв.

Контактна особа: головний адміністратор МПК ім.Г.Хоткевича Ярина Мелень, тел. (0322)52-27-67, 097-97-95-717.

Нагадаємо, що два тижні тому у Львові тривали зйомки 12-серійного серіалу "Вовче сонце".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.