Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

tsn.ua

Понеділок, 7 жовтня 2013, 12:39

Міліція затримала студентів, які викрали два автомобілі марки "Жигулі"

У Львові правоохоронці затримали студентів-другокурсників, які викрали автомобілі ВАЗ 2101 та ВАЗ 2106.

Про це Варіантам повідомила прес-служба МВС у Львівській області.

Автовикрадачами виявилися не професійні злодії, а студенти-другокурсники одного з вищих навчальних закладів Львова, які раніше до кримінальної відповідальності не притягувалися.

Як зазначив начальник Франківського райвідділу міліції Львова Віталій Горський, що у першому випадку хлопці захотіли покататися, а наступного разу свідомо пішли на крадіжку автомобіля.

"Перший раз коли вирішили викрасти автомобіль, хлопці йшли з нічного клубу перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння. В одному з дворів побачили автомобіль ВАЗ – 2101. Відкрили дверцята просто – підібравши ключ. Так, як студенти були напідпитку далеко втекти їм не вдалось, в автомобілі спустило колесо і їх закинуло  на бордюр. Зрозумівши, що далі вони вже нікуди не поїдуть - залишили автомобіль та втекли з місця події. А вже наступного разу вони свідомо йшли викрадати авто. В одного з хлопців пропала дівчина, розшукати її вирішили на "колесах", щоб вразити дівчину своїм подвигом. З цієї метою викрали другий автомобіль марки ВАЗ – 2106", - розповів Віталій Горський.

Юнаків затримали правоохоронці неподалік від місця скоєння крадіжки авто.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 статті 289 КК України (Незаконне заволодіння транспортним засобом).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.