Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

tyzhden.ua

Понеділок, 7 жовтня 2013, 14:48

Янукович доручив генпрокурору оцінити дії уболівальників на "Арені-Львів"

Президент Віктор Янукович доручив генеральному прокуророві України Віктору Пшонці дати правову оцінку діям уболівальників на стадіоні "Арена-Львів" під час матчу між футбольними збірними України та Сан-Маріно. 

Відповідне доручення оприлюднене на офіційному веб-сайті Президента.

"Віктору Пшонці: Пропоную дати правову оцінку діям окремих уболівальників під час футбольного матчу кваліфікаційного турніру до Чемпіонату світу 2014 року з футболу між національними збірними командами України і Сан-Маріно, який відбувся 6 вересня 2013 року на стадіоні Арена Львів (місто Львів), на які звернув увагу Дисциплінарний комітет ФІФА. Термін - 19 жовтня 2013 року", - сказано в дорученні глави держави від 7 жовтня.

Янукович також доручив прем'єр-міністрові М. Азарову розробити законодавство щодо порядку і безпеки під час спортивних заходів; міністрові молоді і спорту Равілю Сафіулліну забезпечити роз'яснювальну роботу з уболівальниками; Сафіулліну і міністрові освіти і науки Табачнику вжити заходи з виховання культури і протидії насильству в спорті; главам обл- і міськадміністрацій забезпечити контроль під час спортивних заходів; голові Державного комітету телебачення і радіомовлення Олександру Курдиновичу забезпечити освітлення в ЗМІ теми безпеки на стадіонах.

Як повідомлялося, 27 вересня Дисциплінарний комітет ФІФА ухвалив рішення про те, що відбірковий матч чемпіонату світу 2014 року між збірними України і Польщі з футболу 11 жовтня в Харкові пройде без глядачів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.