Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

українська народна партія

spetskor.dp.ua

Понеділок, 7 жовтня 2013, 16:33

Українську Народну Партію замість Костенка очолив донецький

українська народна партія

На XІV з'їзді обрали голову Української народної партії.  Ним став голова її донецького відділення Олександр Клименко.

Його кандидатуру на таємному голосуванні підтримали 223 делегата з'їзду, пишуть "Аргументы и факты".

На пост заступника голови УНП обрані такі прартійці: Сергій Соловей, Тарас Пастух, Світлана Ніколіна, Наталія Погожева, Олексій Мірошниченко.

XІV з'їзд об'єднав УНП і «Рух» на основі формування правоцентристської партії. Зараз йдуть переговори з іншими політичними силами правого спрямування , зокрема з партіями «Наша Україна» , УП «Собор», а також Конгрес Українських Націоналістів.

Очолював УНП Юрій Костенко,я кого було звільнено з посади за станом здоров'я, проте він залишився в керівних органах партії.

Нещодавно Костенко повідомив, що невідомі розкидали димові шашки у фойє Будинку архітектора в Києві, де проходив з'їзд УНП. До міліції з приводу інциденту учасники з'їзду поки не зверталися.

Додзвонитися до представників партії УНП у Львові нам додзвонитися не вдалося. Зокрема, не брали слухавку депутати Львівської облради Богдан Козак та Юрій Візняк. До слова, фракція УНП у Львівській облраді нараховує 5 депутатів.

Нагадаємо, 19 травня Українська Народна Партія та Народний Рух України об'єдналися у партію РУХ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.