Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Вівторок, 8 жовтня 2013, 15:35

Вулицю Коперника відкриють для транспорту з початку листопада

В п'ятницю, 11 жовтня, після обіду перекриють руху на перехресті вулиць Чупринки-Бандери-Вербицького, щоб з'єднати цю ділянку з вулицею Степана Бандери, де ремонті роботи обіцяють завершити до кінця поточного місяця.

Про це на брифінгу повідомив міський голова Андрій Садовий, передає кореспондент Варіантів.

З листопада повинні відрити для руху вулицю Коперника та Степана Бандери, але спочатку цю ділянку потрібно зістикувати з перехрестям вулиць Чупринки-Бандери-Вербицького, які ремонтували у 2010-2011 роках.

"По Коперника ми плануємо, що до 20 жовтня завершать брукувати, потім до двох тижнів дорога має відстоятися і проїзд по вулиці Коперника буде відкритий з початку листопада, але щоб зробити цей об'єм робіт потрібно зробити з'єднання вулиці Чупринки-Бандери-Вербицького. Тому в п'ятницю закриють цю ділянку для проїзду", – зазначив Андрій Садовий.

Раніше обіцяли відремонтовану вулицю Коперника відкрити для проїзду у 20-х числах жовтня.

Нагадаємо, станом на сьогодні, частину вулиці Замарстинівської готують до бетонування та брукування, а на решті дороги ще міняють комунікації, проте роботи повинні завершити до кінця року.

Крім цього, казначейство блокує кошти, які місто скерувало на ремонт доріг у співпраці з ЄБРР на вулиці Городоцькій, Бандери-Коперника, Замарстинівській та Хмельницького.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.