Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

vkurse.ua

Середа, 9 жовтня 2013, 10:26

Посадовців міськради підозрюють у службовій недбалості, яка спричинила збитки бюджету

Посадовці Управління капітального будівництва Львівської міської ради підозрюються у спричиненні збитків держбюджету.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Останнім оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 367 КК України ( службова недбалість).

Зокрема, під час досудового розслідування встановлено, що службові особи вказаного Управління упродовж 2010-2012 років при проведенні реконструкції доріг у м. Львові на виконання Державної цільової програми підготовки та проведення ЄВРО-2012 з футболу, не перевірили належним чином відповідність виконаних робіт, вартість яких була завищена підрядною організацією – ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» та підписали акти приймання таких робіт. Указане спричинило незаконні видатки коштів державного бюджету на суму понад 185 тис. грн.

Зазначимо, що санкція вказаної статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від двох до п'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом від двохсот п'ятдесяти до семисот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.