Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

bfootball.com.ua

Середа, 9 жовтня 2013, 12:24

"Карпати" заявляють, що червоно-чорний прапор є офіційним символом клубу

Львівський футбольний клуб "Карпати", заявляє, що червоно-чорний прапор є їхнім офіційним символом.

Відповідна заява була розміщена сьогодні, 9 жовтня, на офіційному сайті ФК "Карпати".

"Віднині червоно-чорний прапор набуває офіційного статусу у символіці футбольного клубу «Карпати», тож його поява на трибунах під час матчів «левів» буде вітатися ще палкіше", - йдеться у повідомленні клубу.

У клубі нагадують, що  що червоно-чорні барви використовувалися львів’янами у сезонах 1996/1997 років, також футболісти «Карпат» одягали червоно-чорну амуніцію на фінал Кубка України у 1999 році, коли грали проти київського «Динамо». А в 2010 році кольори повернулися у вигляді резервної форми ФК «Карпати».

"Вже з наступного чемпіонату червоно-чорна смугаста форма нарівні із зелено-білою знову буде використовуватися в офіційних поєдинках гравцями «Карпат» - зараз саме триває робота над дизайном та виготовленням такого комплекту форми,"- йдеться у повідомленні.

"Наш клуб ніколи і за жодних обставин не відмовиться від того, чим пишалися наші діди і батьки, а тепер пишаємося ми, галичани – нашою самобутністю, етнічним колоритом, незламним духом боротьби. Героям – слава!", - вважають у клубі.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.