Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Охорона здоров'я

Середа, 23 травня 2012, 14:42

Костюк розпорядився виділити 4 млн. грн. на фельдшерсько-акушерські пункти Львівщини

Згідно з розпорядженням голови Львівської облдержадміністрації Михайла Костюка, для будівництва та реконструкції фельдшерсько-акушерських пунктів області виділять 4 млн. грн.

Документом затверджено перелік об’єктів для будівництва та реконструкції фельдшерсько-акушерських пунктів. До нього включені 12 ФАПів в селах Речичани і Братковичі Городоцького району, Летня Дрогобицького району, Повергів Миколаївського району, Тамановичі і Підгать Мостиського району, Басівка і Гуманець Пустомитівського району, Велика Лінина Старосамбірського району, Присліп № 2 і Ісаї № 1 Турківського району, Віжомля Яворівського району.

Для будівництва та реконструкції фельдшерсько-акушерських пунктів будуть використані кошти з загального фонду державного бюджету. Розпорядником коштів визначено управління капітального будівництва Львівської облдержадміністрації.

Відповідно до розпорядження голови Львівської ОДА для того, щоб розпочати будівельні роботи, голови районних державних адміністрацій зобов’язані передати до 1 червня управлінню капітального будівництва облдержадміністрації затверджену проектно-кошторисну документацію та позитивний висновок «Укрдержбудекспертизи» щодо визначених об’єктів.

Зазначимо, у Львівській області діють 1010 фельдшерсько-акушерських пунктів, у яких працюють 2222 медичних працівники: 530 фельдшерів, 218 акушерок, 476 медичних сестер, 991 особа молодшого медичного персоналу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.