Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

theguardian.com

Середа, 9 жовтня 2013, 15:21

Колодій ще не підписав угоди з "Шеврон" про добування сланцевого газу

Голова Львівської облради Петро Колодій поки що не затвердив офіційним підписом угоду про розподіл вуглеводнів в межах Олеської площі між компаніями Chevron і ТОВ "Надра Олеська".

Про це Варіантам повідомили у прес-службі Львівської облради.

Згідно з повідомленням, наразі не відомо на якому етапі перебуває підписання дозволу і чи збирається Колодій затвердити угоди на видобуток "Шеврону" сланцевого газу в області.

Загалом на офіційне оприлюднення результатів у голови облради є 10 днів, з моменту затвердження  депутатами облради даної угоди. Кінцевий термін збігає 13 жовтня.

Також, в четвер, 10 жовтня, на площі Ринок, група активістів проведе акцію збору підписів на відтермінування погодження сланцевих угод.

Нагадаємо, 3 жовтня, обласна рада дозволила "Шеврону" добувати сланцевий газ у Львівській області. Підтримали рішення 67 депутатів із 101, які взяли участь у голосуванні.

Також питання про дозвіл на добування сланцевого газу почали розглядати в рамках позачергової сесії, на яку прибув міністр енергетики та вугільної промисловості Едуард Ставицький.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.