Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

dkitimes.dkit.ie

Четвер, 10 жовтня 2013, 09:56

Львівський тенісист став чемпіоном Європи з пінг-понгу серед паралімпійських спортсменів

Львів'янин Віктор Дідух став чемпіоном Європи з настільного тенісу серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату.

Нещодавно в Італії завершився чемпіонат Європи з настільного тенісу серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату (The European ParaTT Championships), де успішно виступили представники України, виборовши 5 золотих та 3 бронзові медалі, повідомляє прес-служба Львівська ОДА.

До скарбнички паралімпійської команди України свою золоту медаль європейської першості приніс відомий львівський тенісист Віктор Дідух, який змагався у 8 кваліфікаційному класі.

При цьому варто зауважити, що наприкінці 2012 року член національної збірної команди України з настільного тенісу, майстер спорту України Віктор Дідух пережив дуже складну операцію – ампутацію лівої ноги. Але у непростій життєвій ситуації Віктор продовжив свої спортивні виступи уже в статусі представника «Інваспорту».

Довідка:

Особисто командний чемпіонат Європи Італія (Ліньяно-Саббьядоро, 27 вересня – 5 жовтня 2013 року)
8 клас
Золото – ДІДУХ Віктор, Україна
Срібло – Цейтей Річард, Словаччина
Бронза – Aндерсон Еміль, Швеція
Бронза – Лойк Матей, Бельгія

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.