Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

daily.lviv.ua

Четвер, 10 жовтня 2013, 11:27

Антимонопольний комітет дозволив Бахматюку придбати контрольний пакет стебницького "Полімінералу"

Антимонопольний комітет України надав дозвіл "Компанії Райз" (м. Київ) на придбання частки у статутному капіталі дочірнього підприємства ПАТ "Стебницьке гірничо-хімічне підприємство "Полімінерал" (Львівщина).

Про це повідомляє прес-служба відомства.

Раніше повідомлялося, що Фонд державного майна України (ФДМУ) продав 2 жовтня 93,52% акцій ПАТ "Стебницьке гірничо-хімічне підприємство "Полімінерал" за 56 млн грн олігарху Олегу Бахматюку.

Щоправда, на купівлю "Полімінералу" претендувало дві компанії.

Нагадаємо, ПАТ "Компанія Райз" входить у агрохолдинг Ukrlandfarming, який належить українському олігарху Олегу Бахматюку. Ukrlandfarming є одним з найбільших орендаторів земель сільсько-господарського призначення, що займається виробництвом зерна та розведенням великої рогатої худоби.

Довідка. Стебницький "Полімінерал" спеціалізується на видобутку мінеральної сировини для хімічної промисловості та виробництва мінеральних добрив (каїніт).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.