Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

арт-майданчик

Четвер, 10 жовтня 2013, 12:04

У Львові молоді поети піарять Медведчука

У Львові молоді поети щотижня проводять літературно-музичні виступи під брендом ГО «Український вибір», лідером якої є Віктор Медведчук.

Дану інформацію Варіантам підтвердили львівські представники ГО "Український вибір".

Кілька останніх акцій проекту Арт-майданик відбувалися у львівському клубі Millennium. На кожній з фото заходу – логотип «Українського вибору».

Координатор поетичних акцій  Марта Боровець погодились прокоментувати цю ситуацію Варіантам при особистій зустрічі.

Представник ГО «Український вибір» у Львові Борис Мезенцев натомість підтвердив дану сіпвпрацю з творчою молоддю, додав, що така програма діє по всій Україні, з метою підтримки молоді, яка прагне самовиразитися.

Організація забезпечує поетам приміщення, а також пригощає кавою та солодким. Акції відбуваються щотижня.

Павло Коробчук, поет і учасник проекту на своїй сторінці у соцмережі прокоментував цю ситуацію: "Я виступав на Арт-майданчику, який організований цією організацією. Я вважаю, що те, чим займається поет - пише і читає вірші. Якщо автор словами відкрито не заявляє в підтримку того чи іншого явища, то не важливо, де саме він виражає свою творчість - в пеклі, на мітингу з беркутівцями, в тюрмі, перед гітлерівцями, поруч з трансвестититами, біля матрьошок, під Стіною плачу, в Чечні. Якщо Форум видавців підтримується вбивцею Брагіна Ахметовим, то це не значить, що всі письменники підтримують дії цього вбивці. Якщо всі ходять в Пінчук-Арт центр, то це не значить, що вони за брудні фінансові махінації". 

Я проти Медведчука і його дій, але мені все рівно, де виражати свою творчість. Вам теж все рівно, бо всі ви були на Форумі видавців, і всі відвідували Пінчук Арт-Центр.

Нагадаємо, ГО Український вибір була створена політиком, екс-лідером партії СДПУ(о) Віктором Медведчуком, яка агітує проти вступу України в ЄС та за вступ України в Митний союз.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.