Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

pravda.lutsk.ua

Четвер, 10 жовтня 2013, 12:35

Львівщина закупить нові сміттєвози та сміттєві контейнери

Цьогоріч Львівщина закупить нові сміттєвози для Жовкви, Перемишлян, села Старичі та Воля Старецька, а також селища Меденичі.

Про це на прес-конференції повідомила заступник директора департаменту екології та природних ресурсів ЛОДА Ганна Башта, передає кореспондент Варіантів.

Сміттєвози придбають для міста Жовква, Перемишлян, села Старичі та Воля Старецька і Меденич. В Буську придбають контейнери. На контейнери передбачено більше ста тисяч. 

"Виділяється цього року в Перемишлянах, Жовкві, смт Меденичі, Старичі і Воля Старицька (там одна сільська рада), придбання контейнерів у Городку, та контейнери в місто Судова Вишня. Також минулого року розпочали у Буську придбання контейнерів у два етапи. Цього року придбання завершать", – заявила заступник директора департаменту екології та природних ресурсів ЛОДА Ганна Башта.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.