Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

volynnews.com

Четвер, 10 жовтня 2013, 13:05

У Львові два аварійні мости можуть призвести до екологічної катастрофи

Львівська залізниця протягом багатьох років намагається привернути увагу відповідальних служб та органів влади до реальної проблеми загрозливого для безпеки руху стану двох шляхопроводів у Львові.

Про це повідомляє прес-центр Львівської залізниці. 

У разі подальшої бездіяльності у питанні зведення нових мостів на автомобільній дорозі Львів-Стрий (західний обхід Львова км 7+222 та км 1+870 дільниці Львів-Ходорів (вул. Городоцька, 166) забезпечити екологічну безпеку для міста і в цілому України стає неможливим.

Залізничні колії, які проходять під зазначеними мостами, є частиною головного транзитного транспортного коридору, що сполучає Україну з країнами Європи, а відтак тут інтенсивний рух поїздів з небезпечними вантажами, хімічними речовинами, нафтопродуктами.

Падіння частин конструкції мостів у будь-який момент може спричинити залізничну аварію, наслідки якої неможливо спрогнозувати.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.