Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

irp.rv.ua

П'ятниця, 11 жовтня 2013, 12:30

На Львівщині після реконструкції відкрили школу на 810 місць

Сьогодні, 11 жовтня, відбулося урочисте відкриття Комарнівської загальноосвітньої школи на 810 місць.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«У 2013 році до нового навчального року в Україні було відкрито 10 нових шкіл. Проведено капітальний ремонт та реконструкцію ще понад 2 тис шкіл. Сьогодні – свято в місті Комарно Львівської області – відкривається після реконструкції школа на 810 місць. Завдяки цьому діти отримують комфортні умови навчання», – сказав віце-прем'єр-міністр Олександр Вілкул під час урочистого відкриття.

На реконструкцію школи Кабмін виділив понад 15 млн грн. Ця школа – єдина в м. Комарно з населенням 4 тисячі жителів.

В ході реконструкції було підсилено фундамент школи, проведено бетонування монолітного перекриття, здійснено надбудову мансардного поверху, влаштовано внутрішні та зовнішні інженерні мережі, а також споруджено трансформаторну підстанцію та нову котельню, яка дозволить заощаджувати природний газ при опалюванні школи.

Здача в експлуатацію першого корпусу школи дала змогу ліквідувати навчання в дві зміни, яке проводилося в старому (другому) корпусі школи. Заняття в реконструйованому першому корпусі почнуться з понеділка, 14 жовтня.

Комарнівська школа – учасник загальнонаціонального проекту «Відкритий світ», в рамках якого школи оснащуються сучасною комп’ютерною технікою з доступом до інтернету. Після реконструкції в школі було створено клас інформатики.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.