Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

Середа, 23 травня 2012, 16:35

Лише третина українців готові брати участь у виборах

За останні два місяці зменшилась готовність громадян України брати участь у виборах. Кількість українців, які однозначно взяли би участь у парламентських виборах, скоротилося з 45% до 34%, - результати дослідження Соціологічної групи «Рейтинг».

Згідно з результатами, якби вибори до Верховної Ради України відбувалися на початку травня, то 34% опитаних однозначно взяли б у них участь, ще 34% – скоріше взяли б участь.

Також після об’єднання партій Батьківщина та Фронт змін дещо зросла кількість невизначених з 17,7 до 19%.

Найвищий рівень мобілізації фіксується на Заході, найнижчий – на Півдні, Сході та Донбасі країни. Найвищий рівень мобілізації серед прихильників Батьківщини, Свободи, Партії регіонів та КПУ.

Зазначимо, дослідження проводилось 5 -14 травня.
Аудиторія дослідження: населення України віком від 18 років і старші.
Вибіркова сукупність: 2000 респондентів.
Метод дослідження: особисте формалізоване інтерв’ю згідно з опитувальником (face to face)

Помилка репрезентативності дослідження (з ймовірністю 0,95): для значень близьких до 50% похибка становить не більше 2,2%, для значень близьких до 30% - не більше 2%, для значень близьких до 10% - не більше 1,3%, для значень близьких до 5% - не більше 1%.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.