Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

Середа, 23 травня 2012, 17:05

Депутати Львівської облради виділили 1 млн. грн. на ремонт дороги у Мостиському районі

Сьогодні, 23 травня, на засіданні постійної комісії з питань промисловості, ЖКГ, транспорту та зв'язку Львівської обласної ради депутати прийняли рішення виділити 1 млн. грн з обласного бюджету на ремонт дороги у с. Гусаків Мостиського району, де стався зсув грунту. Про це повідомляє прес-служба Львівської облради.

Загалом на ремонт комунальних доріг Львівської області виділено 37 млн. грн.

Також депутати розглянули низку питань, які стосувалися стану транспортних перевезень. Зокрема, на адресу комісії надійшла відповідь від малого колективного підприємства «Транс-екіпаж», до якого комісія звернулася у зв'язку з тим, що водій цього підприємства відмовився перевозити громадянина пільгової категорії. Адміністрація підприємства провела перевірку цієї ситуації і за порушення Правил пасажирських перевезень з водієм розірвала угоду про співпрацю. Також адміністрація повідомила про цей факт усіх водіїв підприємства, а у реабілітованого попросила вибачення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.