Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Фінанси

Середа, 23 травня 2012, 17:15

У Львові для платників податків відкрили спеціальний центр

Сьогодні, 23 травня, у приміщенні Державної податкової адміністрації у Львівській області, відкрили Центр обслуговування платників податків.

У трьох залах Центру можна отримати консультацію з податкового законодавства, подати звіти, отримати необхідні довідки, патенти чи свідоцтва.

«Основна мета створення таких центрів – реалізація одного зі стратегічних напрямків Державної податкової служби: перетворення її з фіскального органу на сервісну службу. Такі центри виконують три основні завдання – забезпечують комфортні умови, надають правову та податкову допомогу, оперативно приймають звітність. Це дозволить уникнути зайвої тяганини для платників податків, спростить процеси адміністративних процедур, ліквідує черги та мінімізує корупційні ризики», – зазначив під час відкриття голова ДПС у Львівській області Віталій Пекарчук.

Центр забезпечений доступом до корпоративної мережі ДПС України та Єдиної бази податкових знань.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.