Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

українсько-польський кордон

newsradio.com.ua

Понеділок, 14 жовтня 2013, 14:12

На Львівщині митники вилучили на кордоні партію брендового одягу і техніки на 15 млн грн

українсько-польський кордон

Працівники Міндоходів на території Львівської області вилучили значну партію товарів, які переміщались через митний кордон України з приховуванням від митного контролю.

Про це повідомляє прес-служба Міндоходів.

Як з'ясували оперативники, замість зазначених в митних документах фотопластин для друку та синтетичних фарб загальною вартістю 90 тис. грн, в автомобілі перевозились останні моделі теле -, аудіо -, комп'ютерної техніки та смартфонів провідних світових брендів, а також велика кількість різноманітного одягу з ярликами відомих дизайнерів.

Орієнтовна ринкова вартість вилучених товарів становить 15 млн грн, що свідчить про спробу ухилитись від сплати до бюджету майже 3 млн грн ПДВ лише на етапі їх ввезення на митну територію України.

"Цей факт не є поодиноким. Так, з початку поточного року оперативниками головного управління Міндоходів у м.Києві вилучено товарно-матеріальних цінностей, що перетинали митний кордон України з порушенням вимог чинного законодавства, на суму майже 170 млн грн", - зазначив перший заступник начальника головного управління, начальник слідчого управління фінансових розслідувань ГУ Міндоходів у м. Києві Ігор Усик.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.