Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

канатна дорога знесіння

pohlyad.com

Понеділок, 14 жовтня 2013, 14:27

Завтра має офіційно запрацювати канатна дорога у парку "Знесіння"

канатна дорога знесіння

15 жовтня о 12:00 відбудеться урочисте відкриття нової атракції для львів’ян та гостей міста – у парку «Знесіння» запрацює канатна дорога «Zip-line». 

Любителям екстриму поїздка обійдеться у 100 грн, а для студентів і пенсіонерів вартість квитка складатиме 80 грн, повідомляє прес-служба "Самопомочі".

Впродовж 2-х з половиною місяців керівництво ТзОВ «Кайзер Парк» змонтувало та протестувало конструкцію канатної дороги. Дорога складається з канатної переправи, відправної та прийомної платформи. Встановили zip-line довжиною 600 метрів у парку «Знесіння», основою конструкції є дротовий канат.

«Обладнання закупили у провідних світових виробників альпіністського спорядження. Ми хочемо, щоб все працювало ідеально, безпека – перш за все. Також атракціон стане поштовхом до відновлення занедбаного парку, адже ми плануємо відновити дитячі майданчики та почистити озеро», – повідомив директор ТзОВ «Кайзер Парк» Мирон Кульчицький.

«Політати» зможуть усі охочі, щоправда дітей до восьми років пускатимуть лише у супроводі батьків. В цілому спуск триватиме 1 хвилину і нагадуватиме київський троллей, що натягнутий понад Дніпром. Як зазначають організатори, канатний спуск працюватиме щодня упродовж року – з десятої ранку до восьмої години вечора.

За таке екстремальне задоволення потрібно буде заплатити 100 гривень, а студенти, пенсіонери та діти до 14 років зможуть придбати квиток дешевше - за 80.

Встановлено канатний спуск біля Лисої гори. Стартова точка розміщена поблизу вул. Довбуша, 24, а кінцева – на вулиці Заклинських.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.