Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

міст

news.com.au

Вівторок, 15 жовтня 2013, 10:22

Аварійний міст у Львові закриють на ремонт ще цього року

міст

Поточний середній ремонт залізобетонного шляхопроводу через залізницю на дільниці Львів-Стрий, розташований на км 7+222 автомобільної дороги Західний обхід міста Львова, "Укравтодор" розпочне вже цього року.

Про це повідомляє прес-служба "Укравтодору".

Таке рішення було прийняте керівництвом державного агентства автомобільних доріг України за результатами обстеження зазначеного об'єкту, проведеного спеціально створеною комісією.

З огляду на серйозність виявлених дефектів і складність необхідного ремонту, а також з метою забезпечення належного рівня безпеки руху поїздів під спорудою транспортний рух на цій ділянці найближчим часом буде закрито.

На сьогодні ж для забезпечення безперебійного сполучення за цим напрямом службою автомобільних доріг у Львівській області спільно з Львівською обласною державною автоінспекцією відпрацьовується схема об'їзду шляхопроводу.

Нагадаємо, нещодавно Львівська залізниця заявляла, що два аварійні мости у Львові можуть призвести до екологічної катастрофи. Також аварійним є міст на Городжоцькій, 166, однак його поки не ремонтують.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.