Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

zz.te.ua

Вівторок, 15 жовтня 2013, 13:04

Чоловік, який вчинив самоспалення, був помічником депутати від "Свободи", але не був її членом, ? свободівець

Чоловік, який спалив себе у Червонограді, був помічником депутата міської ради, однак він не є членом ВО «Свобода».

Про це заявив голова Червоноградської міської організації ВО «Свобода» Тарас Стародуб, коментуючи випадок, який стався вранці 15 жовтня 2013 року в Червонограді, передає прес-служба "Свободи".

"Мені відомо, що раніше він звертався до депутата міської ради від ВО "Свобода", яка працює вчителькою місцевої музичної школи, щоб його призначили директором однієї з шкіл. Він не розумів пояснень, що депутат не має повноважень призначати на такі посади. Очевидно, сприйняв це як особисту образу".

За словами керівника міського осередку «Свободи», очевидно в цього чоловіка були якісь негаразди, але він не там шукає винних у скрутній ситуації.

«Мені дуже прикро, що таке сталося, прикро, що в нашій державі люди з відчаю змушені вдаватися до таких крайнощів. Я співчуваю йому і його рідним, сподіваюся, що він швидко одужає», - зазначив Тарас Стародуб.

Нагадаємо, що 15 жовтня 2013 року вранці біля Червоноградської міської ради чоловік вчинив спробу самоспалення. Із опіками 15% тіла його доставили в лікарню.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.