Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

родинна ковбаска

Прес-служба ТзОВ «Барком»

Вівторок, 15 жовтня 2013, 13:33

Компанія «Барком» увійшла до переліку кращих підприємств 2013 року

родинна ковбаска

У Львові відбулася урочиста церемонія нагородження підприємств-фіналістів регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) – «100 кращих товарів України» у 2013 році, який традиційно проводить ДП «Львівстандартметрологія».

Про це повідомляє прес-служба ТзОВ «Барком».

Загалом фіналістами стали 23 підприємства із різними видами продукції та послуг у чотирьох номінаціях.  До переліку найкращих також увійшла компанія «Барком» ( ТМ «Родинна ковбаска»).

ТзОВ «Барком» отримало відзнаку за роботу у сфері торгівлі м’ясом та м’ясопродуктами номінації  «Роботи або послуги, які виконуються або надаються у побутовій і виробничій сферах».

Фіналісти регіонального етапу приймають участь у загальнодержавному етапі Всеукраїнського конкурсу якості «100 кращих товарів України».

Фінальні заходи Конкурсу у 2013 році (національна виставка «100 кращих товарів України» та церемонія нагородження учасників) відбудуться 1-2 листопада у приміщені Національного центру ділового та культурного співробітництва «Український дім».

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.