Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

театр

drohobych.com.ua

Вівторок, 15 жовтня 2013, 16:16

Львівський театр імені Дрогобича відзначили дипломом на Міжнародному театральному фестивалі “Театр. Чехов. Ялта”

театр

Гастрольне турне Львівського академічного обласного музично-драматичного театру ім. Ю.Дрогобича увінчалося успішними творчими здобутками та новими мистецькими контактами.

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

У рамках співпраці Львівщини з регіонами України відбувся гастрольний тур театру. Свій мистецький маршрут театр розпочав з Автономної Республіки Крим, а продовжив у Миколаївській, Одеській та Херсонській областях.

У рамках гастролей колектив театру став учасником VI Міжнародного театрального фестивалю “Театр. Чехов. Ялта”. У зазначеному фестивалі взяли участь провідні театральні колективи з України, Росії, Ізраїлю, Литви, Мексики, Японії та Грузії.

Театр ім. Ю.Дрогобича на фестивалі презентував виставу “Тев’є-Тевель”, за яку і нагороджений Дипломом у номінації “За дбайливе відношення до національного колориту і теми інтернаціоналізму в українському театрі”.

Зазначені гастролі відбулись у рамках Програми розвитку української мови, української культури та історичної свідомості громадян України на території Львівської області на 2012 – 2014 роки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.