Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

лікарня

holykaw.alltop.com

Вівторок, 15 жовтня 2013, 17:06

У Львові збудують сучасну лікарню, яку спроектували австрійські спеціалісти

лікарня

У Львові з’явиться сучасна лікарня, спроектована австрійськими спеціалістами, яка за рівнем обладнання стане однією з найкращих в Україні.

Лікарня матиме стаціонарне та пологове відділення, повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Лікарню збудує приватний інвестор Медичний центр Святої Параскеви, який має намір інвестувати в новий проект понад 13 мільйонів доларів.  

В стаціонарному відділені буде 60 ліжкомісць та три операційні зали з найсучаснішим обладнанням. Пологове відділення буде розраховане на 25 пацієнтів, матиме три зали для сімейних пологів та обладнання для реанімації новонароджених.

«Після трьох років успішної діяльності Центру Параскеви ми вирішили виходити на новий рівень. Це буде унікальна для Україні лікарня, адже вона проектується з нуля європейськими спеціалістами та буде обладнана за останнім словом медичної техніки. В місті суттєво розшириться спектр медичних послуг, за якими львів’янам дуже часто доводиться їздити за кордон», - говорить генеральний директор Медичного центру Святої Параскеви Тетяна Міхнова.

В лікарні будуть застосовувати сучасні малоінвазивні та ендоскопічні технології в урології, гінекології, ортопедії, кардіології, загальній хірургії та інших напрямках.

«Сучасне обладнання дозволить мінімізувати травматичність операцій та скоротити термін перебування на лікарняному ліжку після операцій до 1-2 днів. Так сьогодні працює світова медицина», - каже Тетяна Міхнова.  

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.