Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

грибовицьке сміттєзвалище

daily.lviv.ua

Вівторок, 15 жовтня 2013, 17:39

Питання закриття Грибовицького сміттєзвалища розглянуть 17 жовтня

грибовицьке сміттєзвалище

Сьогодні, 15 жовтня, члени комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації Львівської облради, прийняли постанову про обговорення питання поетапного закриття сміттєзвалища в Гробовичах на черговій сесії Львівської облради, яка відбудеться 17 жовтня.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Члени комісії розглянули звернення голови Жовківської районної ради П. Швая, щодо рішення «Про стан поетапного закриття Львівського сміттєзвалища» від 26 вересня 2013 року, про яке йшлося на 25-сесії райради, та одноголосно вирішили передати це питання на розгляд депутатам на найближчій сесії облради.

Нагадаємо, на сесійному засіданні у Жовкві  був присутнім міський голова Андрій Садовий, який став основним доповідачем з даного питання.

Однак, від очільника міста так і не вдалось дізнатись ані дати закриття сміттєзвалища в Гробовичах, ані початок будівництва нового сміттєпереробного заводу.

Нагадаємо, раніше депутати бралися розглядати питання Грибовицького сміттєзвалища 17 вересня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.