Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

міліція

infoprostir.te.ua

Середа, 16 жовтня 2013, 10:35

На Дрогобиччині дільничні міліціонери ходять по квартирах з метою профілактики

міліція

Правоохоронці Дрогобицького міського відділу міліції здійснюють профілактичні заходи, обходять квартири з метою попередження вчинення правопорушень стосовно них.

З початку 2013 року дільничні інспектори міліції відвідали 2 324 помешкання у місті Дрогобичі та в населених пунктах Дрогобицького району, повідомляє ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

Крім того, правоохоронці встановлюють та виявляють можливі місця збереження наркотичних та психотропних речовин, місця незаконного вирощування посівів маку та конопель, місця зберігання і переробки нарковмісних культур. До слова, в ході проведення операції “Мак-2013” правоохоронці Дрогобиччини виявили 6 незаконних посівів та вилучили близько 3 тисяч головок рослин маку.

Дільничні інспектори контролюють кількість скоєних на адміністративній дільниці злочинів, обставини, які призводять до їх скоєння. Перевіряють осіб, які перебувають на обліку в органах внутрішніх справ, прикмети осіб, що підозрюються у скоєні злочинів та осіб, що скоїли злочини і перебувають у розшуку.



Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.