Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

te.ua

Четвер, 24 травня 2012, 10:10

Наливайченко залишив «Нашу Україну»

Валентин Наливайченко склав з себе повноваження голови Політичної Ради партії «Наша Україна» та зупинив своє членство у партії.

Про це йдеться у заяві Наливайченка.

«Я складаю з себе повноваження голови Політичної Ради партії «Наша Україна» та зупиняю своє членство у партії. Дію так, тому що рішення про участь «Нашої України» у виборах у форматі об'єднаної опозиції фатально затягується», - зазначив він.

«Самостійна участь чи утворення партією сепаратних альянсів на виборах суперечать моїй політичній позиції, яку я відстоюю з першого дня перебування в лавах «Нашої України», - підкреслив він.

Водночас Валентин Наливайченко наголосив, що продовжує «активно працювати в команді єдиної опозиції».

Нагадаємо, Валентин Наливайченко - Голова Служби Безпеки України (з березня 2009 по березень 2010); член Ради національної безпеки і оборони України (з 3 квітня 2007); уповноважений координатор - керівник Міжвідомчої групи України у Віртуальному центрі ГУАМ; член Комісії при Президентові України з питань громадянства (з квітня 2004).

Джерело: Українська правда

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.