Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівська облрада

unian.net

Четвер, 17 жовтня 2013, 11:16

Львівська облрада перенесла слухання питання про виконання бюджету за 9 місяців, а по інших питаннях - немає кому доповідати

львівська облрада

Депутати Львівської облради сьогодні проголосували за перенесення слухання питання "Про виконаня бюджету Львівщини за 9 місяців" на наступну сесію.

За відповідне рішення проголосували 68 депутатів, - інформує кореспондент Варіантів.

Пропозицію щодо перенесення слухань подав заступник голови Львівської облради Валерій П'ятак. Адже у Львівській ОДА не хочуть звітувати за виконання бюджету за результатами 9 місяців, оскільки стверджують, що бюджетні звіти зазвичай подаються по завершенню 2 кварталів.

Натомість депутат Йосип Ситник пропонував, аби сім питань порядку денного, по яких мали доповідати високопосадовці, перенести на наступне пленарне засідання через відстуність цих осіб. Однак обласна рада не підтримала пропозицію депутата.

Після чого фракція НРУ попросила о 15 хвилинну перерву.

У бюджеті Львівщин відбуваються певні відставання, на які оперативно має відреагувати Львівська облрада та облдержадміністрація.

Нагадаємо, у серпні депутат облради Старовойт заявив, що в бюджеті Львівщині є серйозні збої, на які слід оперативно реагувати.

Львівська ОДА відмовилася від ряду обласних програм через напружене виконання бюджету.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.