Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Варіанти

Четвер, 17 жовтня 2013, 12:15

!Фест ігнорує закон і не знімає ванни

Компанія !Фест не виконала зобов’язання Галицької районної адміністрації про демонтаж металевих конструкцій до 17 жовтня з фасаду будинку на вул. Сербській, 3.

Всі конструкції й далі знаходять на пам'ятці архітектури, що видно на фото, яке зробив кореспондент Варіантів.

На разі жодної інформації про реакцію на невиконання даного розпорядження немає ні зі сторони Галицької районної адміністрації, ні депутатів Львівської міської ради з фракції ВО Свобода, які найактивніше виступали проти такої зміни пам’ятки-архітектури.

Маркіян Лопачак, депутат-свободівець у коментарі Варіантам розповів, що їхня фракцію планує починати всі засідання Львівської міської ради з розгляду цього питання, до інших дій, на разі свободівці не вдаються.

Також очікуємо на коментарі голови Галицької районної адміністрації та начальника Управління охорони історичного середовища.

Нагадаємо, 18 вересня відбулася адмінкомісія, під час якої голова Галицької районної адміністрації зобов’язала підприємців демонтувати даний декор, у разі не виконання цього рішення, обіцяла подати заяву до суду. 

Компанія Фест не вперше звинувачується у нищенні історичного середовища Львова, зокрема довгий час тривав скандал з забудовою Бернардинського дворика. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.