Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

полімінерал

protruskavets.org.ua

Четвер, 17 жовтня 2013, 17:30

Олігарх Бахматюк планує запустити стебницький "Полімінерал" весною 2014 року

полімінерал

Компанія Ukrlandfarming, власником якої є український олігарх Олег Бахматюк, планує запустити "Полімінерал" (місто Стебник, Львівщина) весною 2014 року. 

Про це повідомив генеральний директор компанії Олег Бахматюк, передає РБК-Україна.

"Я сподіваюсь, що за 4-5 місяців (вже запрацюємо), так написано в бізнес-плані. Ми будівництво вже почали, плануємо наступної весни почати функціонувати", - розповів Бхаматюк.

За його словами, на першому етапі передбачаються інвестиції на рівні 200 млн грн і орієнтовний об'єм виробництва у 200 тис. тонн.

"Перший етап - це близько 200 млн грн, другий етап - 300 млн грн, що дасть можливість вийти на об'єм виробництва 350-400 тис. тонн. Спочатку ми виходимо на 200 тис. тонн, потім виходимо на 350 тис.", - сказав Бахматюк.

Він додав, що зараз відбувається пошук партнера для інвестицій. Серед інших йдуть переговори з російськими та китайськими партнерами.

Нагадаємо, Олег Бахматюк придбав стебницький "Полімінерал" за 56 млн грн.

Довідка. Стебницьке гірничо-хімічне підприємство "Полімінерал" спеціалізується на видобутку мінеральної сировини для хімічної промисловості та виробництва мінеральних добрив (каїніт).

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.