Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

воїни=інтернаціоналісти

leluk.org.ua

П'ятниця, 18 жовтня 2013, 11:47

Шемчук створив комісію, яка займатиметься придбанням і розподілом житла для воїнів-інтернаціоналістів

воїни=інтернаціоналісти

При Львівській ОДА створено Комісію з питання закупівлі та розподілу житла для воїнів- інтернаціоналістів.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Віктора Шемчука від 17 жовтня 2013 року №712/0/5-13.

Також Шемчук розпорядився встановити критерії відбору, визначити та затвердити список громадян, для яких у 2013 році закуповуватиметься житло за програмою КПКВ 2505050 „Забезпечення житлом воїнів-інтернаціоналістів”;

Крім цього, комісія має визначити загальну площу квартир, які надаватимуться воїнам- інтернаціоналістам відповідно до п. З постанови Кабінету Міністрів України від 9 березня 2011 року №223 „Про затвердження порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для забезпечення житлом воїнів-інтернаціоналістів”.

Довідка. Воїни-інтернаціоналісти - військовослужбовці, співробітники органів внутрішніх справ і держбезпеки СРСР, що брали участь добровільно або з обов'язку в збройних конфліктах на території іноземних держав на стороні політичних режимів і рухів, що розглядалися СРСР «антиімперіалістичні», «комуністичні» та «народно-визвольні». Воїнами-інтернаціоналістами є, наприклад, афганці.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.