Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

тарзанка на знесінні

facebook.com

Понеділок, 21 жовтня 2013, 10:39

Тарзанка на Знесінні працює попри відсутність дозволів

тарзанка на знесінні

Цими днями на Знесінні запрацював атракціон під назвою «ZIP LINE», який простягається між вулицями Довбуша і Заклинських.

Про це пишуть користувачі у соцмережі Facebook.

"В парку Знесіння є канатний спуск - тройлерна переправа. За якусь хвилину ви пролітаєте 605 метрів, зачіпаючи мештами гілки і швиденько клацаючи фотоапаратом. Хороша атракція - рекомендую!", написав один з користувачів у Facebook.

Щоправда, функціонує канатна дорога незаконно, як повідомляють джерела у правоохоронних органах Львова. Крім цього, як пише портал Справжня Ватра, у власників канатної дороги немає дозволів від Держгірпромнагляду. Саме він, згідно з постановою Кабміну, є  єдиним органом, який надає дозвіл на роботу устаткування атракціонів підвищеної небезпеки. 

Нагадаємо, відкриття канатної дороги постійно переносили через проблеми з дозволами, а нещодавно Держекоінспекція виявила порушення компанією ТзОВ «Кайзер Парк», яка сконструювала канатну дорогу, природоохоронного закондавства на Знесінні. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.