Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

сільське господарство

agrodep.kh.gov.ua

Понеділок, 21 жовтня 2013, 11:18

На Львівщині протягом тижня проводився моніторинг якості сільськогосподарської продукції

сільське господарство

З 14 по 18 жовтня 2013 року Державною інспекцією сільського господарства у Львівській області проводився моніторинг обсягів виробництва, закупівлі та переробки цукрових буряків, надходження зерна на сертифіковані склади та закупівельних цін на зернові.  

Про це поінформували у Державноій інспекції сільського господарства у Львівській області.

Також Держсільгоспінспекцією в Львівській області проводився моніторинг цін на плодово-ягідну продукцію. Проведено перевірку стану ведення розсадництва і документації.

Нагадаємо, у період з 4 по 10 жовтня Управлінням з контролю за використанням та охороною земель проведено 39 перевірок на дотримання вимог земельного законодавства при використанні та охороні земель. Під час перевірок виявлено 16 порушень з них 4 повторно. Видано 16 обов’язкових до виконання приписів на усунення виявлених порушень вимог земельного законодавства. Складено 9 протоколів про адміністративні правопорушення, винесено 10 постанов про накладання адміністративних стягнень на суму 3485 грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.